En av våra uppdragsgivare tillsammans med sin personliga assistent på gymet.

Arbeta hos oss

Vi månar om vår personal och våra assistenter är viktiga. Som personlig assistent fyller du en viktig och nödvändig funktion. Vi vet att assistenter som trivs och har en bra arbetsmiljö gör ett bättre arbete. Det vinner alla på!

Vi satsar på en god arbetsmiljö och anordnar regelbundet utbildningar för att öka våra anställdas kunskap och motivation. Om våra anställda mår väl och känner sig trygga är det större chans att även våra uppdragsgivare mår bra.

Som anställd hos oss får du en bra lön och goda anställningsvillkor. Vi följer kollektivavtalet mellan KFO och Kommunal och du omfattas av avtalspension samt ett antal avtalsförsäkringar. Dessutom erbjuder vi friskvård till alla våra anställda, oavsett om arbetstiden är på hel- eller deltid.

Hos varje uppdragsgivare finns det en arbetsledare. Det kan vara uppdragsgivaren själv, en anhörig eller någon utomstående. Det är arbetsledaren som ansvarar för bland annat arbetsfördelning, schemaläggning, rekrytering, tidsredovisning, arbetsmiljöarbete.

För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.

(Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält) (Obligatoriskt fält)